جستجو

با ما تماس بگیرید

دندانپزشکی دنو، 24 ساعت در هفته، حتی در روزهای تعطیل، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان در تمامی خدمات، اعم از ترمیم و زیبایی و دندانپزشکی کودکان و … می باشد.

قیمت پر کردن دندان؛ بررسی انواع پرکننده‌ها، معیارهای مؤثر و روش‌های کاهش هزینه!

قیمت پر کردن دندان

این مقاله به قلم دکتر اسماعیل موسوی نوشته شده است. خوشحال می شویم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید و دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

این مقاله به قلم دکتر اسماعیل موسوی نوشته شده است. خوشحال می شویم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید و دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

فهرست مطالب

پر کردن دندان یکی از رایج‌ترین خدمات دندانپزشکی است که ممکن است برای هر کسی لازم شود. آگاهی از قیمت پر کردن دندان به شما کمک می‌کند تصمیم بهتری برای انتخاب خدمات درمانی بگیرید. اما آیا می‌دانید چه عواملی بر هزینه پر کردن دندان تأثیر می‌گذارند؟

نوع مواد پرکننده، تجربه دندانپزشک، محل جغرافیایی کلینیک و حتی شدت آسیب دندان، همگی در تعیین قیمت نهایی پر کردن دندان نقش دارند. در این مقاله از دندانپزشکی شبانه روزی دنو به بررسی عوامل مؤثر بر هزینه پر کردن، انواع پر کردن، روش‌های کاهش هزینه و میزان قیمت تقریبی می‌پردازیم تا انتخابی آگاهانه‌تر داشته باشید. پس مطالب را تا انتها پیگیری کنید.

چه زمانی به پر کردن دندان احتیاج پیدا می‌کنیم؟ پوسیدگی و عفونت را جدی بگیرید!

باکتری‌های مضر دهان نه‌تنها می‌توانند دندان‌ها را خراب کنند، بلکه هزینه‌های سنگینی نیز بر شما تحمیل می‌کنند. بهداشت ضعیف دهان و دندان یکی از رایج‌ترین دلایل ایجاد پوسیدگی دندان و تجمع پلاک‌های باکتریایی روی دندان‌ها است. مصرف مواد غذایی و نوشیدنی‌های شیرین نیز پوسیدگی دندان را تشدید می‌کند.

اگر پوسیدگی‌های دندان درمان نشوند، باکتری‌ها به سایر قسمت‌های بدن منتقل شده و باعث عفونت، درد دهان، از دست دادن دندان و دیگر مشکلات سلامتی می‌شوند. دندان‌پزشک ممکن است برای درمان پوسیدگی، پر کردن دندان را پیشنهاد نماید.

انواع و هزینه پر کردن دندان؛ آمالگام، سرامیک، کامپوزیت و طلا!

ترمیم دندان پوسیده با توجه به نوع مواد مختلف برای پر کردن، هزینه‌های متفاوتی را رقم می‌زند. در جدول زیر می‌توانید انواع و هزینه پر کردن دندان مرتبط با هریک از آنها را ببینید:

نوع پر کردن دندان

توضیحات

هزینه پر کردن دندان

پر کردن با آمالگام آمالگام که به پرکننده نقره‌ای شناخته می‌شود از ترکیب فلزاتی شامل جیوه، نقره، قلع و مس ساخته شده است. انجمن دندانپزشکی آمریکا (ADA) ایمنی آمالگام‌های جیوه‌ای را تأیید کرده و تأکید دارد که برای سلامتی خطری ندارند.  قیمت پر کردن دندان با آمالگام حدود 1 میلیون تومان است.
پر کردن با کامپوزیت پرکننده‌های کامپوزیت هم‌رنگ دندان هستند و با دندان‌های طبیعی شما هماهنگ می‌شوند. این پرکننده‌ها معمولاً با ترکیبی از شیشه یا کوارتز ساخته می‌شوند. قیمت پر کردن با کامپوزیت در سطوح مختلف از یک سطحی تا کلاس پنج تقریباً بین 1 تا 2 میلیون است.
پر کردن با مواد فلزی پرکننده‌های فلزی یکی از بادوام‌ترین انواع پرکننده‌ها هستند. پرکننده‌های فلزی ترکیبی از آلیاژ طلا، مس و فلزات دیگر هستند. پر کردن با فلز طلا هزینه بالاتری در مقایسه با سایر پرکننده‌ها دارند. باید به روز محاسبه شود.
پر کردن با مواد سرامیکی پرکننده‌های سرامیکی برای هماهنگی با رنگ طبیعی دندان‌ها سفارشی‌سازی می‌شوند. پرکننده سرامیکی معمولاً از جنس پورسلین است. قیمت پر کردن دندان با سرامیک حدود 1 میلیون تومان تخمین زده می‌شود.
پین دندان پین، میله‌ای فلزی یا فایبرگلاس است که در داخل عاج یا کانال ریشه قرار داده می‌شود تا استحکام بیشتری برای بازسازی دندان‌های آسیب‌دیده یا ضعیف ایجاد کند. هزینه پین داخل عاج یا کانال را حدود 400 هزار تومان در نظر بگیرید.
اسپلینت کامپوزیتی اسپلینت کامپوزیتی روشی برای تثبیت دندان‌های لق‌شده است. در این روش، دندان‌های لق با استفاده از مواد کامپوزیتی به دندان‌های سالم مجاور متصل می‌شوند تا استحکام و پایداری بیشتری ایجاد شود. این روش معمولاً برای درمان مشکلات ناشی از بیماری لثه یا آسیب‌دیدگی دندان‌ها به کار می‌رود. قیمت اسپیلنت کامپوزیتی دندان‌های لق شده برای یک فک حدود 1 میلیون تومان محاسبه می‌شود.

توجه داشته باشید که تخمین دقیق هزینه پر کردن دندان ۱۴۰۳ بستگی به کلینیک دندانپزشکی مدنظر شما دارد. بنابراین، برای اطلاعات جزئی درباره هزینه‌ انواع پر کردن دندان با کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی دنو تماس بگیرید.

هزینه عصب کشی و پر کردن دندان

هزینه عصب کشی و پر کردن دندان؛ به مراتب قیمت بالاتری دارد!

عصب‌کشی زمانی انجام می‌شود که پوسیدگی یا عفونت به پالپ (بخش داخلی دندان) رسیده باشد. در عصب کشی، پالپ آسیب‌دیده را برمی‌دارند و کانال‌های ریشه تمیز و ضدعفونی می‌شوند. سپس، دندانپزشک با مواد مخصوص دندان را پر می‌کند. پر کردن ساده برای درمان پوسیدگی‌های سطحی یا متوسط استفاده می‌شود که به ریشه نرسیده‌اند. اما عصب‌کشی پیچیده‌تر است. هزینه عصب کشی دندان و پر کردن نیز بالاتر می‌رود، زیرا به مراحل و احتمالاً جلسات بیشتری نیاز دارد. هزینه عصب کشی و پر کردن دندان را در جدول زیر به صورت تقریبی مشاهده نمایید:

نوع درمان هزینه درمان عمومی هزینه درمان تخصصی
عصب کشی دندان یک کاناله از 1.920.000  از 2.460.000
پر کردن دندان از 1.450.000

همچنین، به یاد داشته باشید که قیمت عصب کشی و پر کردن برای دندان‌های جلو یا قدامی با توجه به نوع مواد پرکننده نیز متفاوت خواهد بود.

هزینه پر کردن دندان جلو؛ به دلیل نیاز به مهارت بیشتر کمی بالاتر است!

پر کردن دندان با مواد سفید (کامپوزیت) یکی از روش‌های رایج و محبوب برای پر کردن دندان‌های جلو یا دندان‌هایی است که نیاز به زیبایی بیشتر دارند. برای پر کردن دندان با مواد سفید از مواد همرنگ دندان برای پر کردن حفره‌ها یا پوسیدگی‌ها استفاده می‌شود.

هزینه پر کردن دندان جلو ممکن است کمی بالاتر باشد. به این دلیل که به مهارت بیشتری برای هماهنگی با رنگ و ظاهر دندان نیاز دارد. پر کردن دندان جلو معمولاً در یک جلسه انجام می‌شود، مگر اینکه پوسیدگی یا آسیب گسترده باشد. برای دندان‌های جلو قیمت پر کردن دندان با عصب کشی نیز به هزینه‌ها می‌افزاید. در جدول زیر به هزینه تقریبی پر کردن دندان جلو را اشاره شده است:

نوع پر کردن دندان جلو

هزینه پر کردن دندان جلو

ترمیم با کامپوزیت یک سطحی تا کلاس پنج  1.500.000 تومان
ترمیم کامپوزیت سه سطحی یا کلاس چهار 1.700.000 تومان
ترمیم کامپوزیت دو سطحی یا کلاس سه 1.700.000
ترمیم بیلداپ دندان با کامپوزیت 1.900.000

به طور کلی، پر کردن دندان جلو، فرآیند چندان متفاوتی با دندان‌های دیگر ندارد. فقط دندان جلو به دلیل نازک‌تر بودن لایه‌هایش نیاز به دقت بیشتری دارد. معمولاً مواد پرکننده سفید برای هماهنگی بیشتر با رنگ طبیعی دندان‌های جلو مناسب‌تر هستند. مواد سفید کننده، ظاهری طبیعی و شبیه به دندان‌های واقعی دارند.

عوامل مؤثر بر تعرفه پر کردن دندان؛ 5 عامل تخصصی که باید در نظر بگیرید!

عوامل متعددی بر نرخ پر کردن دندان اثرگذار هستند. در ادامه به ۵ عامل اصلی و اولیه اشاره می‌کنیم که بر تعرفه پر کردن دندان تأثیر می‌گذارند:

  • نوع ماده پرکننده: مواد مختلف پرکننده مانند آمالگام (نقره‌ای)، کامپوزیت (هم‌رنگ دندان)، طلا و سرامیک دارای قیمت‌های متفاوتی هستند. معمولاً آمالگام ارزان‌تر است و سرامیک گران‌ترین گزینه محسوب می‌شود.
  • تعداد دندان‌ها: هرچه تعداد دندان‌های نیازمند پر کردن بیشتر باشد، هزینه کلی درمان نیز افزایش می‌یابد.
  • نوع دندان: پر کردن دندان‌های عقبی (مثل مولرها) معمولاً گران‌تر از دندان‌های جلویی است. دسترسی سخت‌تر و سطوح بیشتری برای پر کردن بر میزان هزینه اثر مستقیم دارند.
  • اندازه پوسیدگی: هزینه پر کردن به اندازه سطوح پوسیده دندان بستگی دارد. هرچه آسیب گسترده‌تر باشد، هزینه بیشتر می‌شود.
  • وضعیت سلامت دهان و دندان: وجود عفونت یا مشکلات دیگر ممکن است نیاز به درمان‌های اضافی قبل از پر کردن دندان داشته باشد که هزینه را افزایش می‌دهد.

علاوه بر عوامل تخصصی برای پر کردن دندان، مکان جغرافیایی کلینیک و تخصص دندانپزشک نیز تأثیر زیادی بر هزینه‌ها خواهند داشت.

کاهش هزینه پر کردن دندان با بیمه دندانپزشکی؛ معمولاً بخشی یا کل هزینه را پوشش می‌دهد!

قیمت پر کردن دندان بدون عصب کشی یا با عصب کشی را می‌توان با کمک بیمه‌های دندانپزشکی کاهش داد. اکثر بیمه‌ها بخشی از هزینه یا کل قیمت پر کردن دندان را پوشش می‌دهند. حمایت و پوشش بیمه به این دلیل است که پر کردن دندان از خدمات ضروری دندانپزشکی محسوب می‌شود. برای مثال، هزینه روکش دندان با بیمه تأمین اجتماعی شرایط سخت‌تری در مقایسه با پر کردن دارد. همچنین کلینیک‌های مختلف مانند کلینیک دندانپزشکی دنو گزینه‌های پرداخت مقرون‌به‌صرفه و پذیرش انواع بیمه را ارائه می‌دهند.

مدیریت هزینه‌های پر کردن دندان بدون بیمه در کلینیک‌های دندانپزشکی دنو!
اگر بیمه دندانپزشکی ندارید، هزینه پر کردن دندان با توجه به به عوامل مختلف برایتان متغیر خواهد بود. با این وجود، شما می‌توانید برای کاهش هزینه پر کردن دندان از طرح‌های تخفیفی دندانپزشکی، برنامه‌های پرداخت اقساطی یا تخفیف‌های خاص برخی از کلینیک‌های دندانپزشکی نیز استفاده کنید. شما می‌توانید برای آگاهی از امکان پرداخت اقساطی هزینه پر کردن دندان با کلینیک دندانپزشکی دنو بگیرید.

مزایای انواع پر کردن دندان

مزایا و معایب انواع پر کردن دندان؛ با آگاهی از مزایا انتخاب بهتری را رقم بزنید!

هر یک از انواع پر کردن مزایا و معایبی دارند که شما با آگاهی دقیق از آن‌ها می‌توانید انتخاب بهتری داشته باشید. برای این که بدانید پر کردن با روش‌های متفاوت چه مزیت‌ یا محدودیت‌هایی دارد به جدول زیر مراجعه کنید:

نوع پر کردن

مزایا

معایب

پر کردن آمالگام (نقره‌ای) بادوام

ارزان

مناسب برای حفره‌های بزرگ

ظاهر نقره‌ای

امکان شکستگی

نیاز به برداشتن بخش زیادی از ساختار دندان

پر کردن کامپوزیت (هم‌رنگ دندان) زیبا

مناسب برای حفره‌های کوچک

درمان سریع

دوام کمتر نسبت به آمالگام، هزینه بالاتر.
پر کردن طلا بسیار بادوام

مقاوم در برابر خوردگی

گران

ظاهر غیرطبیعی

نیاز به جلسات متعدد

پر کردن سرامیک ظاهر طبیعی، مقاوم در برابر لکه. هزینه بالا

امکان آسیب به دندان‌های روبرو آسیب

شما می‌توانید با توجه به نیاز پزشکی، شرایط اقتصادی و اولویت‌هایتان بر اساس جدول بالا نوع پر کردن را انتخاب کرده یا با دندانپزشک خود مشورت نمایید. برای آگاهی از این که پر کردن دندان قیمت در چه حدود و رنجی است به جدول ابتدای مقاله مراجعه نمایید.

نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندان؛ مسواک با خمیر دندان فلواید و نخ دندان را جدی بگیرید!

برای این که سروکارتان با پر کردن دندان بدون عصب کشی یا با عصب کشی نیفتد بهتر است نکات پیشگیرانه لازم را رعایت کنید. بهترین اقدام برای پیشگیری از پوسیدگی دندان، رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن دو بار در روز با خمیردندان حاوی فلوراید، استفاده از نخ دندان و دهان‌شویه‌های آنتی‌باکتریال است. کاهش مصرف مواد قندی و اسیدی و رژیم غذایی متعادل دارای کلسیم و فسفر نیز به پیشگیری از پوسیدگی کمک می‌کند.
مصرف غذاهای غنی از کلسیم و فسفر مانند لبنیات، میوه‌ها و سبزیجات باعث تقویت مینای دندان می‌شود. پرهیز از نوشیدنی‌های گازدار، دسر و غذاهای ناسالم می‌تواند احتمال پوسیدگی را کاهش دهد.

کلینیک دندانپزشکی دنو تیمی مجرب با جدیدترین روش‌های درمانی !

در این مقاله معیارهای مؤثر بر قیمت پر کردن دندان را بررسی کردیم. تعرفه پر کردن دندان در انواع روش‌ها و مواد پرکننده متفاوت است. برای مثال پر کردن با آمالگام هزینه کمتر و پر کردن با طلا هزینه بیشتری دارد. پر کردن دندان‌های جلو به دلیل حساسیت بیشتر به دقت و هزینه بالاتری نیاز دارد. فاکتورهای مؤثر بر نرخ پر کردن را نیز از یاد نبرید.

با انتخاب کلینیک دندانپزشکی دنو از تخصصی و حرفه‌ای بودن کادر درمان مطمئن باشید. همچنین، به شیوه‌های مقرون‌به‌صرفه یا پوشش بیمه‌ای هزینه‌های پر کردن دندان را کاهش دهید. برای کسب اطلاعات دقیق درباره هزینه‌های انواع پر کردن دندان از طریق راه‌های ارتباطی زیر با کادر کلینیک شبانه روزی دنو تماس بگیرید:

آدرس کلینیک دندانپزشکی دنو: بلوار اندرزگو، طبقه دوم، ساختمان شیرینی نیشکر، پلاک 66

ایمیل کلینیک دندانپزشکی دنو: info@deno-clinic.com

دندانپزشکی دنو به صورت شبانه روزی و حتی در روزهای تعطیل آماده ارائه خدمات زیبایی، ترمیم دندان، ارتودنسی و دندانپزشکی کودکان به شما عزیزان است.

سؤالات رایج

چرا پر کردن دندان گران است؟

هزینه پر کردن دندان می‌تواند به دلیل انتخاب نوع مواد پرکننده (مثلاً آمالگام، کامپوزیت، طلا یا سرامیک) و میزان تخصص و تجربه دندان‌پزشک افزایش یابد. همچنین عوامل دیگری مانند هزینه‌های تجهیزات دندانپزشکی و موقعیت جغرافیایی کلینیک نیز تأثیرگذار هستند.

هزینه پر کردن یک حفره دندان کوچک چقدر است؟

هزینه پر کردن یک حفره دندان کوچک معمولاً کمتر از پر کردن دندان‌های بزرگتر یا پیچیده‌تر است. قیمت پر کردن یک حفره دندان بستگی به نوع مواد آن دارد.

ارزان‌ترین نوع پر کردن دندان چیست؟

آمالگام (نقره‌ای) ارزان‌ترین گزینه برای پر کردن دندان است.

گران‌ترین نوع مواد پر کردن چیست؟

سرامیک و طلا گران‌ترین مواد برای پر کردن هستند.

چند وقت یک‌بار نیاز به تعویض مواد پرکننده وجود دارد؟

مواد پرکننده کامپوزیت ۵-۷ سال، آمالگام ۱۰-۱۵ سال و طلا بیش از ۲۰ سال دوام دارند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو
دسته بندی مقالات
دسته‌ها
آخرین مقالات